Sitter fortfarande och småskrattar över att Kim är nervös över att jag skickat ut kallelse för möte, han ger mej massa tips och säger hur jag ska göra och jag kan inte mer än skratta? (Låter som om jag hänger ut Kim här i min blogg och vem vet jag kanske gör det?) nej klart jag inte gör tycker bara att det är lite kul att han blir orolig! :)

Annars så sitter jag och pratar med min underbara pojkvän som försöker att hålla sin telefon vid liv vilket inte går så bra ;) för övrigt så sitter jag i min säng redo för att sova men ska stänga av datorn och lite annat runt omkring mej sen så. Är även sjukt taggad över idrotten imorgon vilket ska vara foboll och klart jag och malin tänker springa omkring som dårar och Elin får bara drömma om att göra de och råka fälla folk med sina kryckor !
Jag är sjukt taggad inför insprationshelgen som är om ca 2 veckor och jag tror VET att vi kommer att ha så otroligt roligt (bara det blir av) med alla andra ungdomsråd från Sverige! Kommer att bli minnen för livet :')