Haft en helg med fullt upp, började fredag med SSUmöte/middag i Kramfors, var riktigt kul att träffa alla igen och få lite koll på hur läget ser ut i Kramfors. Påväg hem från Kramfors ringde dom som var på kurshelgen i Långsele och frågade om jag kunde komma och vara "nattvakt", då det måste vara någon över 18, så åkte och hämtade upp övernattnings prylar till både mej och Jonas innan vi styrde mot församlingsgården där kursen var. Även fast jag var riktigt trött så var det kul att träffa alla och dessutom riktigt roliga kurser på lördagens pass! Igår kväll körde jag till Sundsvall tur och retur rakt av och sedan middag med min efterlängtade vän Fredrik, riktigt länge sedan vi sågs så var verkligen på tiden.
Avslutade kvällen med att duscha, kolla lite film med mamma och stefan och sedan ÄNTLIGEN (väldigt sliten) få lägga sej i sängen för att sova. Så värt.
 
Idag startade jag morgonen med ridlektion på Z, gick helt okej så nu laddar vi upp till helgens hopptävling! Tog sedan en lugn dag hemma, kollade film, sov lite och pluggade innan jag åkte tillbaka till Sollefteå. Är nu på plats hos mormor och ligger och lyssnar på ljudbok samtidigt som jag myser med vovven. Avslutar min kväll på ett riktigt bra sätt.
 
Puss/m